Szeretettel meghívják Önt és családját a Cogito Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a Hibó Tamás Alapfokú Művészeti Iskola növendékei!

A 2022. március 19-én megrendezésre kerülő JÓTÉKONYSÁGI rendezvény színpadán szórakoztatják majd az érdeklődő közönséget.

Várjuk szüleik kíséretében a bölcsődéseket, óvodásokat és iskolásokat, mert a RENDEZVÉNY BEVÉTELEI A RÉSZVÉTELI ARÁNYUK SZERINT ELOSZTÁSRA KERÜLNEK A BÖLCSÖDÉIK, ÓVODÁIK ÉS ISKOLÁIK KÖZÖTT.

A Cogito Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 22 éve lát el köznevelési feladatokat. A művészeti iskola növendékei jórészt hátrányos helyzetű községek hátrányos helyzetű gyermekei. Az iskola kínálatában a képző- és iparművészet mellett szerepel a szín- és bábjáték, a társastánc, a népzene és a komolyzene.
Szintetizátor-keyboard tanszakon vezetőjük Antalné Boda Anna Mária tanárnő. A Karancssági I.István Általános Iskola 60 diákja – jórészt a Hibó Tamás Alapfokú Művészeti Iskola növendékei – részt vettek 2020. januárjában az „István, a király iskolába megy” országos tehetségkutató versenyen. A remek előadásukat különdíjjal jutalmazták. Az iskola büszke lehet arra is, hogy az országban itt tanul a legtöbb bábjáték tanszakos növendék. Ők már számos regionális és országos versenyeredményt tudhatnak magukénak.

Sok szeretettel várja a nézőközönséget a csapat és Tóth László
főigazgató-helyettes